Докато Русия и светът се тресат от смъртта на Алексей

...
 
 
Докато Русия и светът се тресат от смъртта на Алексей
Коментари Харесай

След убийството на Навални: Путин подари лимузина на Ким Чен Ун

 

 

Докато Русия и светът се тресат от гибелта на Алексей Навални, Владимир Путин умерено обикаля из Азия и даже подари нова кола на остарелия си другар Ким Чен Ун. Двамата водачи показват удивително близки връзки, а в последно време стана ясно, че Путин даже прави невероятни скъпи дарове на своя съдружник.

 

 

Президентът на Русия е подарил " за персонално прилагане " специално  създаден автомобил, вид " лимузина ", модел " Aurus " на корейския си сътрудник. И му е поискал да не престават да затвърждават положителните връзки сред двете страни.

 

Русия подписа контракт за двустранно съдействие със Северна Корея, през предходната година. Тогава Путин разгласи, че сред двете страни се основава съглашение за работа във всички сфери. Русия ще изнася за Северна Корея разнообразни артикули и услуги, а от там ще внася първични материали, които другояче не може да добие. След стягане на ограниченията от страна на Европа, Москва търси излаз към Азия. И явно среща поддръжка. Обединението сред Русия, Китай, Индия, Бразилия и Сингапур, е на път да сътвори най-голямата икономическа империя в целия свят. И даже Европейски Съюз и Съединени американски щати са принудени да се преценяват с новата организация. Още повече, в случай че тези страни решат да търгуват единствено между тях, затваряйки пазарите и ресурсите си за останалия свят...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР